Aanleg gazon en sportvelden

 

Aanleggen van gazon en sportvelden

 

 

Net zoals elke tuin anders is, is ook elke gazon anders. We werken daarom voor elke tuin met een specifiek mengsel op maat. Een zanderige ondergrond is immers niet te vergelijken met kleigrond : elk type heeft zijn eigen behandeling en grasmengsel nodig. Deze mengsels stellen wij op maat voor u samen, zodat u zeker kan zijn van een mooie, groene grasmat.

 

Bovendien geven wij u het nodige advies in bemesting en maaien. U krijgt van ons alle informatie die u nodig hebt om jarenlang van uw nieuwe gazon te kunnen genieten.

 

In uitbreiding van de gazons, behoren ook sportvelden tot onze mogelijkheden: voetbalvelden, baseballvelden, golfterreinen, ... We kunnen uw bestaand terrein optimaal renoveren, maar ook helemaal opnieuw beginnen. Zo beschikken we over diverse doorzaaimachines (groot en klein) om tussenin uw oud gras nieuw gras te zaaien : uw gazon blijft op deze manier steeds betreedbaar, maar krijgt toch de kans om zich te verjongen.

 

Wij hebben alle machines in eigen beheer zodat de werkzaamheden vlot en correct kunnen verlopen. Ook voor sportvelden zorgen we voor een grasmengsel op maat en helpen wij u met het advies over het juiste onderhoud van uw terrein.