Welkom op de website van Tuymans & Zn!

Of, beter gezegd, op de website van “Tom Gazon”. Dat is immers hoe het verhaal van ons bedrijf ooit begon: met het aanleggen van gazon.

Daar bleef het echter niet bij. Een eerste, logische stap was het aanleggen en onderhouden van sportvelden - voornamelijk voetbal, baseball en softball, maar steeds vaker kwamen ook paardenbodems aan bod. Dat is intussen één van onze belangrijkste pijlers geworden: zowel binnen als buiten leggen we eb- en vloedbodems aan.

Ook voor omheiningen, stallen en botbeschermers kan je bij ons terecht. Dit is steeds meer en meer maatwerk, dat wordt uitgevoerd in onze eigen schrijnwerkerij. Zo weet je zeker dat jouw project in goede handen is!

Ons uitgebreide machinepark zorgt ervoor dat wij deze werken in een handomdraai kunnen uitvoeren.

Neem gerust een kijkje bij "werkzaamheden" om een beeld te krijgen van wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen. Indien je daarna nog vragen hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren. We kunnen je ongetwijfeld verder helpen met je vraag of wens, van kleine tuin tot groot project!

Wat te verwachten

Wanneer je een beroep doet op de diensten van Tuymans & Zn, kan je verwachten dat je het allerbeste op het gebied van vakmanschap en vakkennis ontvangt. Je kan erop vertrouwen dat we altijd op tijd komen, omdat we weten hoe frustrerend het is om de hele dag op een vakman te wachten.

Ons team

Het team van Tuymans & Zn bestaat uit bekwame medewerkers, de beste in het veld. Elk medewerker is volledig opgeleid en toegewijd aan het ethische bedrijfssysteem van Tuymans & Zn.

Ons doel
  • Zorg voor een hoge standaard van presentatie en kwaliteit van de dienstverlening
  • Wees betrouwbaar en speel in op de behoeften van de klant
  • Bied betaalbare en concurrerende servicetarieven
  • Overtref de verwachtingen van de klant op het gebied van vakmanschap en gedrag

Realisaties

Meer realisaties